Generelle Forretningsbetingelser

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER

Levering

Alle ordrer sendes inden for 2 arbejdsdage, fra at ordren modtages. Den normale leveringstid er 3-5 hverdage fra ordreafgivelsen. Hvis en vare skulle være udsolgt på bestillingstidspunktet, vil vi med det samme gøre opmærksom på en evt. forsinkelse, og ordren kan naturligvis annulleres. Dette gælder også hvis kun en del af de købte varer er udsolgte. Vi vil ikke afsende ordren før den er komplet eller før vi har kontaktet kunden. Vi forbeholder os samtidig ret til at annullere en ordre, hvis varen skulle være udsolgt og ikke kan produceres eller skaffes hjem indenfor rimelig tid. By Søren Ulrich betaler forsendelsen for ordrer over DKK 1500,-, og ordrer under DKK 1500,- tillægges et fast fragtgebyr på DKK 45 for GLS/DKK 66 for Post Danmark,- (Gælder kun i Danmark, for forsendelser til andre lande tillægges porto).

Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa Dankort, Mastercard, Visa og Visa Electron.

Ordrebekræftelse

Du vil kort efter en ordre er lagt modtage en email med ordrebekræftelsen og kvittering for ordren. Vi tager forbehold for udsolgte varer og indtastningsfejl. 

Ombytning af varer

 Skulle en vare ikke leve op til det forventede, har kunden 14 dage til at fortryde købet og meddele By Søren Ulrich herom, og herefter yderligere 14 dage til at returnere varen. Varerne sendes retur. Varerne skal afleveres på posthust senest 28 dage fra modtagelsen af varen. Omkostninger i forbindelse med returneringen af varer (porto) betales af kunden. Varen skal tilbageleveres i ny stand, og i original emballage. Varer kan inden for fristen ombyttes til andre varer, eller pengene kan gives retur.

Ved returnering af varer vedlæg venligst information om varen som ønskes ombyttet, eller pengene retur. Vedlæg de nødvendige oplysninger, adresse, kontonummer, telefonummer osv.

Er varen taget i brug og kunden fortryder sit køb kan varen stadig returneres efter ovenstående vilkår, der foretages dog en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal køberen ikke have retur, og fratrækkes den oprindelige købspris.

Varer returneres til:

By Søren Ulrich

Esromgade 15, indgang 4 kld.

2200 Copenhagen N

Denmark

mail@plaincrafts.com

CVR: 18124378

Reklamationer

Der er 2 års reklamationsret på varer. Denne garanti dækker produktionsfejl, og ikke almindelig slitage.

 

Søren 

mail@plaincrafts.com

+45 53 374136