Første blog post

Så er vi endelig gået live med vores web-shop. Den er stadig under opbygning, men allerede nu kan du gå ind og købe produkter som bliver leveret lige til dit dørtrin. 

Vi har travlt på værkstedet, vi har lige afleveret 10 ekstra stole til The Coffee Collective, som skal bruges i deres kaffebar og hovedsæde på Godthåbsvej 34 b. Vi har igennem de første måneder i året bygget et nyt coffee lab til The Coffe Collective, hvor de fremover vil træne nye baristaer, afholde kurser, events osv. Vi har brugt de samme materialer som i den oprindelige bar, egetræ og røget egetræ.

Coffee Collective i Torvehallerne har også lige modtaget 4 nye høje stole, så lidt flere kan sidde og nyde deres kaffe. Vi leverede de første stole dertil for over 3 år siden og først nu har vi oplevet at en gik i stykker, den har vi repareret og sender den straks tilbage i service :)

For et par uger siden byggede vi udstillings montre for Just Drink, som har agenturet på Jack Daniels. jeg deltog sammen med dem på Fredericia  whiskey and beer messe, jeg medbragte vores bud på en hjemmebar bygget i massiv egetræ. Den vil snart kunne findes her på wep shoppen, når vi lige for rettet de sidste detaljer.

Lige nu er vi igang med at bygge to væg reoler, og færdiggøre 10 høje stole.

Til sidst vil jeg nævne at vi for første gang deltager i Finderskeepers, som afholdes denne weekend d. 25 + 26 April i Tap1 ude på Carlsberg.

Søren Ulrich

Leave a comment